učitavam

Ventilatori sa vodom


  • Fengda FDW10C M8

Radni dani: 8h - 17h

Nedelja: zatvoreno

011 450 10 30

info@fengda.rs

Besplatna isporuka.

Besplatna podrška.

Na stanju

Količina: ograničena

Cena: Pozvati

Garancija 5 godina

Sezona 2019

Fengda FDW10C M8

Ventilator sa raspršivačem

Od 2017 godine dolazi u novom izdanju, poboljšana stabilnost, veća otpornost na ne savesne korisnike po pitanju dopune nove količine vode, nikada lakša i brža montaža a na slici sve izgleda kao i pre. Da to je legendarni Fengda FDW10C M8A model. Rezervoar od 40L sa novim točkićima i kočnicama.

Prečnik 72cm i tri brzine moćnog motora koji sa lakoćom okreće elisu od 65cm na čak 1550 obrtaja u minuti. U prvoj i drugoj brzini od 1080 do 1280 RPM. Raspršivač na ovm modelu od sada je još otporniji na kamenac i tvrdu vodu pa tako i dolazi sa garancijom od 5 godina. Izrađen da radi i traje najmanje 15 godina u meteo uslovima koji sa godinama postaju sve složeniji i nepredvidivi, pa tako može bez prekida da radi na pravim tropskim vrućinama čak do 60° C bez potrebe za sopstvenim hlađenjem i odmaranjem.

Za ovaj model često kažemo da kada ga kupite i uključite više ne morate da ga gasite sve do kraja letnje sezone ... samo je potrebno da mu redovno dolivate vodu ako je centrifugalni raspršivač uključen. Originalni FENGDA ventilator sa raspršivačem vode dolazi sa 5 godina garancije.